PLANO LED EVO

Univerzální LED svítidlo charakterizované nízkým profilem s hladkým a elegantním designem, pro zapuštěné modulární stropní systémy. Svítidlo s vestavěným energeticky úsporným světelným zdrojem LED, vyrobené z hliníku (bílá barva), vybavené vícevrstvým difuzorem PS OPAL nebo PRM poskytujícím dokonalý rozptyl světla a nízké oslnění ( UGR <19 pro PRM).

Aplikace:
Svítidlo pro vnitřní použití v kancelářích (konferenční místnosti) nebo pro všeobecné použití v reprezentativních prostorách. Unikátní design a perfektní světelné parametry umožňující použití PLANO LED EVO jako hlavního zdroje světla, i když práce vyžaduje soustředění zraku. Je vhodný jak pro nové aplikace, tak i pro nahrazení běžných svítidel T8 a T5. Navrženo pro montáž do modulárního stropu 600x600.

UGR <19
(Unified Glare Rating) je indikátor charakterizující oslnění. Čím nižší je Unified Lighting Rating Index (UGR), tím nižší je oslnění. U lamp určených pro kancelářské prostory se hodnoty UGR <19 promítají do většího pohodlí práce, snížení chyb a únavy.

PLANO LED UGR<19

Univerzální LED svítidlo charakterizované nízkým profilem s hladkým a elegantním designem pro zapuštěné modulární stropní systémy. Svítidlo s vestavěným energeticky úsporným LED světelným zdrojem, vyrobené z hliníku (bílá barva), vybavené vícevrstvým PP difuzorem, který zajišťuje dokonalý rozptyl světla a nízké oslnění.Použití: Svítidlo pro vnitřní použití v kancelářích (studie, konferenční místnosti) nebo obecné použití v reprezentativních prostorách. Unikátní design a dokonalé parametry osvětlení umožňují použití PLANO LED jako hlavního zdroje světla, i když práce vyžaduje koncentraci zraku. Je vhodný pro nové aplikace, stejně jako pro nahrazení běžných zářivek T8 a T5 energeticky úspornými LED řešeními. Navrženo pro montáž do modulárního stropu 600x600.
Možnost přisazené verze: Rámeček (Click system)
Driver na výběr ( Lena Lighting, Tridonic)
Možnost s nouzovým modulem a DALI
Difuzor: OPAL, PRM

ŽIVOTNOST

L70B50 54.000h

PŘÍKON

30W-54W

OPTIKA

OPAL-PRM

BAREVNÁ TEPLOTA

4000K, 3000K

DALI

Ano

SVĚTELNÝ TOK

3000-5700

STUPEŇ OCHRANY IP

IP40/IP20

STUPEŇ OCHRANY IK

IK07

TECHNICKÝ LIST

MONTÁŽNÍ NÁVOD

LDT DATA

CE - PROHLÁŠENÍ

ZŮSTAŇTE NALADĚNI!

Uděláme vše pro to, abychom přinesli cenné aktualizace a spoustu skvělých novinek bez napadení vaší poštovní schránky.

TOP