B.L.C.CZ

Red Dot Design Awards 2023: získali jsme další ocenění v prestižní soutěži!

Inovace a fenomenální design - to jsou charakteristiky našeho nového produktu, akustické lampy Colline x Terrano, kterou ocenila porota soutěže Red Dot Design Awards! Jedná se o třetí ocenění, které si společnost Lena Lighting, stejně jako značka Acustio, připsala na své konto, a o obrovský úspěch v mezinárodním měřítku.

Colline x Terrano je pro naši značku i pro Acustio naprostou novinkou. Akustická svítidla v sobě spojují umělecký design, energeticky úsporné osvětlení a špičkové komponenty pohlcující zvuk. Produkt byl vyvinut s cílem vybudovat místa, která jsou příznivá pro práci, relaxaci a každodenní výzvy ve dne i v noci. Design Colline x Terrano byl inspirován přírodou a současným uměním, což se odráží v rozsáhlých možnostech přizpůsobení panelu, a to jak z hlediska barev, tak i designu.
Colline x Terrano využívá vysoce energeticky účinné osvětlení. Moderní LED moduly, generují světlo ve dvou barvách: 3000 a 4000 K. Svítidla jsou k dispozici s ovládáním DALI, které umožňuje přizpůsobit intenzitu světla převládajícím podmínkám.

Díky verzím synchronizovaným se systémem Clue In bude vytvoření dokonale osvětleného interiéru skutečným potěšením. Vlastní systém společnosti Lena Lighting zaručuje možnost vytvářet světelné scény, stmívat svítidla a programovat parametry osvětlení jednotlivých svítidel nebo skupin svítidel z úrovně aplikace v telefonu nebo z ovládacího panelu.

Samotné akustické panely jsou vyrobeny z nejkvalitnější přírodní plsti (100% vlny) a syntetické plsti, které mají zvukově pohltivé vlastnosti. Tento účinek zvyšuje i dodatečné polstrování.

Je také možné zvolit model využívající technologii NanoFelt Ag od společnosti Acustio, která vytváří mikrobiologickou bariéru. Částice nanostříbra tak za všech okolností zajišťují, že se na povrchu výrobku nehromadí žádné škodlivé mikroorganismy.

Slavnostní galavečer Red Dot Design Awards 2023 se bude konat v Essenu 19. 6. 2023. Oceněné výrobky poputují také do Red Dot Design Museum, kde budou vystaveny po další rok.

ZŮSTAŇTE NALADĚNI!

Uděláme vše pro to, abychom přinesli cenné aktualizace a spoustu skvělých novinek bez napadení vaší poštovní schránky.

TOP