B.L.C.CZ

Night&Light Golfový Turnaj

U příležitosti Mezinárodního dne světla jsme pozvali přední architekty, projektanty a investory k účasti na golfovém nočním turnaji. Setkání se konalo v soukromém golfovém klubu Rosa - nejkrásnějším golfovém hřišti v Polsku. Původní vzorec setkání se ukázal jako dokonalá záminka k rozhovoru o budoucnosti osvětlení v kontextu udržitelného designu.

Umělé světlo je nepostradatelným prvkem naší reality. V kontextu ekologických výzev se stává nutností ověřit současný přístup k osvětlení a používat technologie, které budou vyhovovat nejen aktuálním potřebám uživatelů, ale budou zohledňovat i ekologické aspekty. Mezinárodní den světla, který se slaví 16. května, se pro nás stal příležitostí zapojit se do důležitých diskusí o výzvách, kterým čelí architekti, investoři a světelní designéři.

Chtěli jsme, aby vzorec této akce byl originální a silně zdůrazňoval důležitost světla. Jsme přesvědčeni, že noční golfový turnaj nenechá naše hosty dlouho zapomenout na důležitost osvětlení.

Mezi účastníky setkání byli architekti a investoři z Polska, České republiky a Anglie. Ve věcné části byla hostem Lena Lighting Dorota Koziara - světoznámá designérka, která v současnosti pro značku vytváří originální kolekci LED svítidel. Inspirativním rozhovorem o funkcích světla doprovázel designéra Jacek Adamczewski, obchodní ředitel Lena Lighting, který představil světové trendy a možnosti nejmodernějších, inteligentních systémů řízení osvětlení.

ZŮSTAŇTE NALADĚNI!

Uděláme vše pro to, abychom přinesli cenné aktualizace a spoustu skvělých novinek bez napadení vaší poštovní schránky.

TOP