B.L.C.CZ

TIARA LED - ENEC+

Naše energeticky úsporná silniční svítidla Tiara LED získala certifikát ENEC PLUS, který potvrzuje spolehlivost funkčních parametrů.

Značka ENEC PLUS je nezávislou certifikací kvality svítidel, kterou potvrzuje mj. spolehlivost parametrů jako je životnost, světelná účinnost, rozložení, světelný tok, barevná teplota, index podání barev, výkon a rozsah provozních teplot zařízení.

Spolehlivost parametrů potvrzených certifikáty ENEC a ENEC + u silničních svítidel zaručuje, že v případě modernizace bude zlepšením parametrů osvětlení nejen velký krok ke zlepšení estetiky a komfortu života obyvatel. Rovněž potvrzuje, že náklady na investiční výdaje se vrátí z dosažených úspor v relativně krátké době, což se promítne do měřitelného příspěvku k ochraně životního prostředí. Jsme rádi, že řada našich LED svítidel TIARA získala tak významný certifikát potvrzující jejich vysoké funkční parametry.

LED svítidla Tiara jsou moderní silniční svítidla se snadnou instalací, která díky technologicky vyspělým řešením sníží náklady na energii. Tato svítidla dokážou regulovat intenzitu světla prostřednictvím systému snižování výkonu svítidel v obdobích minimálního provozu. Mají také schopnost pracovat s pohybovými senzory a také inteligentními řídicími systémy ClueCity . Kromě energetické účinnosti se vyznačují také vysokými funkčními parametry, které nyní potvrdil certifikát kvality ENEC PLUS.

ENEC+

PŘIPOJTE SE K NÁM

Uděláme vše, co je v našich silách, abychom udělali náš další nejlepší projekt!

ZŮSTAŇTE NALADĚNI!

Uděláme vše pro to, abychom přinesli cenné aktualizace a spoustu skvělých novinek bez napadení vaší poštovní schránky.

TOP